CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 23, 2011

Dah DAPAT !!

SYUKRANN SYUKRANN . Alhamdulillah tak gagal . TAPI takde A :'(( . tapi aku bersyukur sebab subject yang aku selalu failed mendapat kepujian . muahahah , tapi yang tak best MATH !! huwaaaaa . kenapa math E ??!!! grr . takdir :'( .. yang pentingg ,, multimedia B , tasawwur B+ ,Akaun C , Science B+ . weeeeeeeeeeeeeeee . hmm tu je laa na bgtao . skarang nie otak aku tak masuk air lagi . muahahaha . family aku pum tak marahh cuma tanya mane A . Ayam dah mahall , harna naek , JPN tak dapat nak beli . muahahhaha . ok laa . bye bye all . yeahhhh .

7 comments:

eyka yuca mika ツ said...

ade yg dpat straight A tak ?

♥Ayien LuLu♥ said...
This comment has been removed by the author.
rosecerita said...

huuhuh ! kakak aku power ! hurai !
sayang akk ! i love you muahhh ! cinta kat akk lah !

♥Ayien LuLu♥ said...

rose cerita : hahah . sayangg adekk jugakk ! weeeeeee . iloveyou adex . blajar rajin-2 k . get better result than me :))

O R K I D said...

okk wattt ur result...
yg penting x d gagal.....
weeee...

Adelin Imtiaz said...
This comment has been removed by the author.
♥Ayien LuLu♥ said...

orkid : alhamdulillah okeyy . tapi mathh tuu . dengan english ~_______~ mcm mne na apply kerja , and smbung blaja :'( ..


adelin : ehh kauu . biase laa . kite kann SAMA . huahuahua .

Happy Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers

HottStuff!